Naistega koos elumaagiat avastades

Sellest mõtteterast inspireerituna soovisin ma kokku kutsuda naiste ja õdede ringi, kellega koos jagada ja kogeda. Ei ole sünnipäeva ega muud tähtpäeva, aga ometi oli mul suur soov jagada, tähistada, rõõmustada.

 

Nimelt kutsusin ma kokku naised, kes on inspireerinud mind looma Kuma Design ehteid ja Indigolind rõivaid. Naised, kes kannavad ja säravad nendes. Naised on loomiskunstis meeletult osavad ja kui need õiged naised kokku kutsuda, siis avaneb lausa loomise kosmos. Just sellist loovenergiat tundsin ma selle ilusal pühapäeval.

Mõeldud-tehtud, kutsusin kokku Indigolind x Kuma Design õed, et koos osaleda Kerttu Siplase õpitoas - "Kuidas biojäätmetest vesivärve valmistada?".  

 

Kerttu ootas kannatlikult kuni igaüks oli valinud endale meelepärase Indigolind kleidi või kimono ning Kuma Design ehte ning sellega end õide löönud. Õide löönud õed =)

 Pildil KUMA Hoops XL Pärliga kõrvarõngad

Laual auras Kuma Design orgaaniline tee "Soe kallistus" külmkuivatatud vaarikate ja piparmündiga ning suu tegid magusaks liblika pakendis „Võrratu“ ning „Imeline“ käsitöö šokolaadid. Kirsiks tordil oli Tervislikud Magustoidud Mousse šokolaadikook kirssidega. Kui mõnus on patuvabalt maiustada!

Kerttu näitas, kuidas saab veriapelsini koortest teha vesivärvi. Kas oskad arvata, mis toon sellest tuleb? Ei, see ei ole punane ega oranž ega isegi mitte kollane. Hoopis müstiline sinine tuleb veriapelsinist välja. Milline maagia, eks? Just nii me end naistega tundsime - natuke nagu nõiad, kes koos elumaagiat loovad.

Sellisel viisil vesivärve luua on parajalt aeganõudev, selleks kulub kohe mitu päeva. Mõned värvid ei püsi väga kaua ja värv hakkab aja jooksul tuhmuma. Natuke nagu naise ilu: luba sellel avalduda vaikselt-vaikselt ja kui särama lööb on kogu tuba ilu täis. Aga kui värv tuhmub tuleb lihtsalt uuesti luua, et värvid taas särada saaks.

Kas teie loote ka koos naistega? Mina tõesti usun, et naised ongi loodud koos looma ja ka koos lapsi kasvatama - nii on see kõik väga toetatud ja hoitud. Eluhoitus tuleb meelde. Vägagi.